Mustafa Sarıgül İlkokulu

Telefon : 0212 291 7885
WEB https://mustafasarigulilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İZZETPAŞA MAHALLESİ, VEFA POYRAZ CADDESİ, GÜL SOKAK, NO 1 MECİDİYEKÖY/ŞİŞLİ/İSTANBUL
VİZYON : Sürekli gelişen ülke ve dünya koşullarının gerektirdiği bilgi donanımına sahip milletimizin ve insanlığın temel değerlerini benimseyip yüceltecek erdemli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimize, globalleşen dünyada; bireyler, toplumlar ve devletlerarasındaki rekabette, en büyük belirleyicinin bilgi olduğu gerçeğini kavratarak, onları; milletimize ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilme becerilerini kazanabilecekleri orta ve yüksek öğretime hazırlamak.
BAŞARILAR : 2011-2012 "Ata´ya Veda" konulu Resim Yarışmasında 5/A sınıfından Ayça Gizem Özmen İlçe 1.si olmuştur. 2011-2012 Cumhuriyet Konulu Resim yarışmasında 5/C sınıfından Büşra Erdoğan ilçe İkincisi olmuştur. 2011-2012 Profilo AVM tarafından düzenlenen "Benim Renklerimle Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında okulumuza ödül yağdı. Okulumuz 8-B sınıfından Eda Biltekin 3. kategori ilçe birincisi,7-B sınıfından Serap İncedemir 3. Kategori ilçe 2.si ve 5-B sınıfından Gizem Soysal jüri özel ödülünü almıştır. 2010-2011 İstanbul Şişli Çocuk Oyunları Ligi’ni “Şampiyon” olarak tamamla-yan, Okulumuz Çocuk Oyunları takımı, bu yıl da öğretmenlerimiz Hasan GÜRBÜZ ve Özer KANDEMİR yönetiminde çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürmektedir.

Saatler : Ders Başlama: 08:50 Ders Bitiş: 14:10
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : şişli izzetpaşa mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı (özel araç ile) 3 km dir. Okulumuzun İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı (özel araç ile) 9 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :